dokumentation header 73A3753 croped
Hem / Om oss / Hållbarhet

För människor och miljö

För oss handlar kvalitet om att skapa sådant som håller; som kan användas här och nu, men också i många år framöver. Produkter som tål slitage och står stadiga i alla väder, genom år och årstider. Med hållbar produktion och smarta materialval tar vi fullt ansvar för varje del och detalj i vårt arbete – före, under och efter att produkten lämnar våra händer.

 

MILJÖVÄNLIG TILLVERKNING

All vår produktion sker i egen regi i Småland – allt för att skapa produkter som ger starka uttryck med så små avtryck på naturen som möjligt. Du får en underhållsfri produkt direkt från tillverkningen, och en hög prefabriceringsgrad som ger konkreta fördelar i form av snabba montage och installationer.

MINIMALT UNDERHÅLL

Våra produkter kräver minimalt underhåll, men är samtidigt utformade för att underlätta skötsel och rengöring. Vi har byggt in ett smart systemtänkande som underlättar reparationer och utbyte av skadade partier i våra produkter. Allt för att underlätta för dig som kund.

LÅNG LIVSLÄNGD

Våra produkter ska hålla länge och tåla mycket. Därför är vi extra noga med materialvalen. Samtliga produkter i vårt sortiment utgörs av egna konstruktioner med högsta krav på kvalitet i material, funktion och design. En stor del av sortimentet är CE-märkt enligt gällande krav.

ÅTERVINNINGSBART ALUMINIUM

Strängpressade aluminiumprofiler utgör oftast grundmaterialet i våra konstruktioner. Aluminium är en grön metall med hög styrka och hållfasthet i kombination med låg vikt. Dessutom är materialet näst intill underhållsfritt, rostar inte och är 100% återvinningsbart.