header 73A4036 croped
Hem / Om oss

Weland Trafikmiljö

Weland Trafikmiljö producerar svensktillverkade gatumöbler för kollektivtrafiken. Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet, underhållsfria material och smarta funktioner som underlättar vardagen för resenärer, både i storstaden och på landsbygden. Vi är en stolt leverantör till länstrafikbolag och kommuner över hela landet. Weland Trafikmiljö (fd Omni Trafikmiljö) är ett produktområde inom Weland Aluminium AB.

En del av Welandkoncernen

Weland Aluminium arbetar med fyra varumärken: Weland AluminiumWeland UtemiljöWeland Golf och Weland Trafikmiljö. Alla ingår i Welandkoncernen sedan 2001.

miljobild mossa omoss

För människor och miljö

För oss handlar kvalitet om att skapa sådant som håller; som kan användas här och nu, men också i många år framöver. Produkter som tål slitage och står stadiga i alla väder, genom år och årstider. Med hållbar produktion och smarta materialval tar vi fullt ansvar för varje del och detalj i vårt arbete – före, under och efter att produkten lämnar våra händer.

 

EGEN TILLVERKNING I SMÅLAND

För oss hänger kvalitet och miljö starkt ihop. Vi tillverkar våra produkter i småländska Alvesta där vi har kontroll över hela processen. Genom att kombinera modern formgivning med gedigna, slittåliga konstruktioner kan vi erbjuda underhållsfria produkter med lång livslängd.

ÅTERVINNINGSBART ALUMINIUM

Strängpressade aluminiumprofiler utgör oftast grundmaterialet i våra konstruktioner. Aluminium är en grön metall med hög styrka och hållfasthet i kombination med låg vikt. Dessutom är materialet näst intill underhållsfritt, rostar inte och är 100 % återvinningsbart.

PÅLITLIG PARTNER I UR OCH SKUR

Vi är experter på området trafikmiljö och finns till hands för dig i vått och torrt. Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp kring er trafikmiljö, från första tanke till slutleverans av färdig lösning. Genom att vara med genom hela processen kan vi säkerställa en hög kvalitet och finns alltid tillgängliga för dina frågor och funderingar.

omoss galleri 73A4036
omoss galleri 73A4028
omoss galleri 73A4030
omoss galleri 73A4037
omoss galleri 73A4066
omoss galleri 73A4140
omoss galleri 73A4202
omoss galleri 73A4157
weland carusel left arrow
weland carusel right arrow