Cykelparkeringar

Vi tillverkar kompletta anläggningar för cykelparkeringar. Alltifrån markfasta cykelställ till hela cykelparkeringsanläggningar under tak.

Våra produkter är uppbyggda enligt ett modulsystem vilket gör dem enkla att anpassa efter behov. Skivmaterial kan enkelt bytas utan specialverktyg tack vare infästning med gummilister.

Takens beklädnad är delad i sektioner vilket reducerar kostnader för byte vid skadegörelse. Väderskydd och cykelställ levereras kompletta inkl. markplintar.

Cykelgarage Funkis Duo

Cykelgarage Funkis Duo

Funkis Duo tillverkas från bredd ca. 6 m till 8 m. Med sitt pulpettak får Funkis Duo ett mer modernt uttryck och passar bra in i nyare bebyggelse.

Cykelgarage Tellus Duo

Cykelgarage Tellus Duo

Tellus Duo tar ett nytt grepp när de gäller allmäna cykelparkeringar. De glasade väggarna ger ett luftigt intryck och det passar bra in i den omgivande miljön.

Cykelpollare

Cykelpollare

Denna produktkategori har tagits fram för cyklar i mer urban miljö. Att låsa fast cykeln i ett ramen är ett av de bästa sätten för att undvika stölder. Finns i fyra olika utföranden.


Cykelskydd Ymer

Cykelskydd Ymer

Ymer cykelskydd platsbyggs på betongplint eller levereras färdigmonterade på betongplatta. Den minsta storleken ger plats åt 9 stycken cyklar.

Cykelskydd Ymer dubbel

Cykelskydd Ymer dubbel

Ymer Dubbel ger tillgång till platser från båda långsidorna och är ett bra alternativ vid större behov av väderskyddade cykelparkeringar.

Cykelställ Bike

Cykelställ Bike

Cykelstället Bike levereras komplett med betongfundament och i sektioner om 5 platser.

Cykelställ Bike Dubbel

Cykelställ Bike Dubbel

Hjulhållarna är monterade på båda sidor om de tvärgående profilerna. Levereras komplett i sektioner om 10 platser med betongfundament.

Cykelställ velopark

Cykelställ velopark

Parkeringalternativ för cyklar i stadsmiljö när ordning och reda ska skapas. Velopark är kombinerad med Rambo låsbåge som ger säkrare fastlåsning av cykeln.

Kompressor Aero

Kompressor Aero

Aero finns för montage på betongplint alt med fotplattor. Kompressorn har handtag med munstycke för cykel och bilventil (BMX).