Väderskydd ElectriCity

2015-07-10

I Göteborg pågår just nu ElectriCity – ett spännande samarbete där industri, forskning och samhälle utvecklar och testar nya lösningar för morgondagens hållbara kollektivtrafik.

Omni Trafikmiljö har i samarbete med Västtrafik tagit fram ett väderskyddskoncept för denna linje.

I väderskyddet finns bla. interaktiva skärmar, realtidsvisning och möjlighet att ladda mobilen (USB) via solcellsdriven kraft.

Gå in på www.goteborgelectricity.se och läs mer.

Cykelparkering ElectriCity


OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.
2021-08-09
Nu heter vi Weland Trafikmiljö

För att stärka samhörigheten mellan Weland Aluminiums alla produktsortiment döper vi nu om Omni Trafikmiljö till Weland Trafikmiljö. 


2021-02-19
Weland Aluminium får stororder i Danmark

Weland Aluminium har med varumärket Omni Trafikmiljö och tillsammans med återförsäljare, vunnit en upphandling i Danmark. 


OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.
2016-04-29
Hållplatsbrygga Midgård

Förbättra och säkerhetsutforma busshållplatser vid vägrenen med en hållplatsbrygga för vuxna och skolbarn. 


2015-07-14
Carport Autone Sträckmetall

Omni Trafikmiljö har i ett projekt för BoKlok byggt en carportlösning som passar såväl befintliga parkeringar som nyprojekterade. 


2015-07-10
Väderskydd ElectriCity

I Göteborg pågår just nu projektet ElectriCity. Där industri, forskning och samhälle utvecklar och testar nya lösningar för morgondagens hållbara kollektivtrafik.